top of page
  • Mascha

Voorraad houden én kantoorruimte huren? Vera Dekens ontdekte de voordelen van huren bij E4U


Werken op kantoor
Chabo Bags - Kantoor E4U Trasmolenlaan Woerden

"We zijn huurders van het eerste uur", vertelt de tevreden Vera Dekens over haar ervaring bij Everywhere4U. Al ruim 8 jaar huurt de tassenontwerpster van Chabo Bags met plezier kantoorruimte én ruimte voor de voorraad van Chabo Bags in het pand in Woerden. "Dit vind je nergens anders."


De tassen van Chabo Bags kenmerken zich door blijvende kwaliteit en een balans tussen tijdloosheid en het volgen van trends. "Het is dus niet te basic, want daar is al heel veel van. High fashion is ook weer een andere doelgroep", legt Vera uit over de tassenmarkt. "Dus we zijn altijd op zoek naar de balans tussen die twee aspecten. Daarnaast vullen we ieder seizoen de basiscollectie aan met kleuren en modellen die dat seizoen aansluiten bij het modebeeld."


Na twaalf jaar is het merk gegroeid, maar ook Vera maakte als ondernemer een ontwikkeling door. "Het zijn echt enorme veranderingen en ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt. We hebben meer geleerd over ons product en de markt waarin we ons begeven. Als ik terugkijk op de afgelopen jaren denk ik “wat een ontwikkeling heeft Chabo doorgemaakt, op allerlei aspecten van het ondernemen”. Financieel, logistiek, creatief. Op al die verschillende vlakken leren en groeien we door."


Het is leuk om te zien hoe de diversiteit gegroeid is in de afgelopen jaren"

Kantoorruimte én voorraad houden in één pand

Voor groei is letterlijk en figuurlijk ruimte nodig. Die ruimte heeft Vera bij E4U gevonden. "Het mooie is, dat je hier ook voorraadhoudend kan zijn. Dat is voor ons echt een grote pre. Dit vind je eigenlijk nergens anders: een bedrijf-samen pand waar je ook voorraad kunt houden. Op de begane grond heb je verschillende opslagruimtes in de zijvleugel. Hier zijn we gestart met één 'unit', inmiddels gebruiken we drie ruimtes."Vera van Chabo Bags
Vera - Chabo Bags

Niet alleen Chabo Bags maakte groei door. Vera zag hoe het pand E4U ook altijd in ontwikkeling blijft. "Het is leuk om te zien hoe de diversiteit gegroeid is in de afgelopen jaren", aldus Vera. Deze groei ontstaat door een samenwerking tussen de huurders en de beheerders van het pand, Gebouwonderhouden. "Wanneer je ergens tegenaan loopt of suggesties hebt is er altijd wel ruimte om dit te bespreken. De communicatie verloopt in korte lijntjes en je loopt zo even binnen bij Gebouwonderhouden. Ze staan ook open voor nieuwe ideeën. Wij willen bijvoorbeeld een mooie plek binnen E4U waar we onze Chabo’s kunnen presenteren aan onze klanten, na overleg zijn we bezig met het maken van een  showroom waar ik Chabo Bags goed kan presenteren. Voor Chabo en voor E4U is dit een mooie toevoeging in het pand. Het is prettig dat dit geregeld kan worden. In overleg valt er veel te realiseren." 


"Nog een groot voordeel van E4U vind ik de verschillende ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Je hebt altijd wel vergaderruimtes en andere kamers waar je even kunt zitten om alleen te werken of juist klanten te ontvangen. Daarnaast is het een enorme plus dat er goede horeca in het pand zit. Dat is gezellig, lekker en praktisch", benoemt Vera verder. "Maar het meest aansprekend vind ik het totaalconcept van E4U. Ik vind het een prettig idee dat je samen met andere bedrijven in een pand zit. Hier is altijd reuring, beweging, gezelligheid. Er loopt van alles heen en weer. Het werkt heel prettig, je hebt meer onderling contact. Daarnaast kom je in contact met andere bedrijven uit verschillende sectoren, dat werkt heel prettig. Kortom: Het heeft dus talloze voordelen om kantoor te houden bij E4U."


Ook op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden bij Everywhere4U. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe locaties.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page