top of page

Samen ondernemen werkt beter.
Join the E4U community.

Everywhere4U is een open netwerk. Onze gebouwen en virtuele omgeving zijn de plek waar leden en bedrijven uit de omgeving elkaar ontmoeten.

 

Onze community managers zijn bevlogen ondernemers met een regionaal netwerk. Daarbij verzorgen lokale ondernemers de exploitatie van onze faciliteiten.

De inrichting van onze gebouwen is smaakvol en passend bij de locatie. Op onze locaties heerst daardoor een eigentijdse sfeer waar iedereen zich prettig voelt.

Ons merk en filosofie zijn echt! We zijn niet perfect en pretenderen dat niet te zijn. Wij zijn echter altijd eerlijk en zo transparant als we kunnen zijn.

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van onze filosofie. En dit is wat we terug horen van klanten en bezoekers aan door ons beheerder panden.

201905041655081547.jpg
Community

"De plek waar mijn business start"

Vanaf de opening van het E4U pand zijn wij huurders, deze werkomgeving is inspirerend, enerverend en ronduit gezellig. Het hele concept van een verzamelgebouw is zeer divers waardoor er veel contact is met de andere bedrijven en disciplines. Wat wij heel prettig vinden is dat je op een professionele manier je klanten kunt ontvangen, een lunch kunt laten verzorgen en gebruik kunt maken van de diverse vergaderruimtes.

Lunchroom Napkins is zo’n beetje de spil waar iedereen samenkomt, van een kop koffie, lunch, tot een donderdagmiddag borrel, dit geheel maakt een mooie combinatie tussen werk en ontspanning. Het geeft een beetje een “grote familie’ gevoel en dat maakt dat we iedere dag weer met plezier aan het werk gaan.

Vera de Groot-Dekens van Chabo Bags

bottom of page