top of page

Woerden - WEstDam

Ons derde pand in Woerden bevindt zich op de Westdam 3. Kom je met het ov dan maak je een korte maar prachtige wandeling door het hart van Woerden. Met de auto is het ook goed bereikbaar vanaf de A12.

 

In dit pand is geen Horeca aanwezig maar je bent binnen 1 minuut in het centrum. Huurders nemen dan ook vaak een wandeling door de binnenstad of langs de gracht. De inrichting van het gebouw is smaakvol en passend bij de locatie. Op deze locatie heerst daardoor een eigentijdse sfeer waar iedereen zich prettig voelt. Daarnaast zijn er op deze locatie enkele vergaderruimtes beschikbaar.

 

Deze locatie is kleinschalig maar dit zorgt ervoor dat de huurders elkaar goed kennen en dat biedt genoeg kansen voor samenwerkingen.

Woerden - Trasmolenlaan

Ons tweede pand bevindt zich op de Trasmolenlaan 5 in Woerden. Ook dit pand is erg goed bereikbaar en ligt in het midden van Nederland. De afstand naar de A12 is nog geen kilometer en het openbaar vervoer is op loopafstand.

 

Dit pand heeft 3 mooie vergaderruimten die verhuurd worden. Deze ruimtes zijn geschikt voor grote presentaties of Webinars. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier af te spreken met een klant of flexwerken in de Lunchroom van Napkins. Kom je op deze locatie vergaderen dan wordt dit ook verzorgd door Napkins. Veel huurders komen dan ook vaak een kopje koffie halen of lunchen met een zakenpartner.

 

Deze locatie heeft veel huurders waardoor de kans groot is dat jij je netwerk vergroot en hiermee veel nieuwe samenwerkingen aan kunt gaan. 

 

bottom of page