Presentatie en vergaderen met lunch of diner

Napkins

 

Voor een inspirerende vergaderruimte in het midden van Nederland moet je bij Napkins in Woerden zijn. Napkins  is er voor de zakenman en -vrouw die inspiratie zoekt. Wij zorgen ervoor dat jij alles hebt om goed en effectief te kunnen presenteren en/of vergaderen. En hier gebeurt dan ook wat de eeuwen heen al talloze malen met businesses is gebeurd: they started on a napkin!

Napkins is er voor meer dan vergaderingen alleen. Je kunt hier ook afspreken met een klant of een collega voor een bespreking onder het genot van een heerlijke lunch. Ook flexwerken in de lunchroom behoort tot de mogelijkheden, want wij zijn er voor jou! Waar kom jij voor naar Napkins?

 

De Munt

 

Kom je uit de regio Den Haag/Leiden dan is Bodegraven een prima plek om af te spreken. In het voormalige Rabobankgebouw is Restaurant De Munt gevestigd, waar huurders van E4U maar wat graag met collega’s en zakenrelaties lunchen of de week afsluiten.

 

Er zijn hier diverse bespreekkamer en één grote vergader-/presentatieruimte. Uiteraard wordt uw bijeenkomst volledig verzorgd door het personeel van De Munt.

Ruime parking
met 6 laadpalen

Koffie,
restaurant en catering

Overzichtelijke kosten, geen verrekening achteraf

Licht,
ruimtelijk en gezellig

Vergaderen en
presenteren on site

Samenwerken en netwerken
met tal van bedrijven

Groei faciliteren in het DutchCenter4Growth

Speciaal voor zelfstandige professionals en kleine adviesbedrijven die ondernemers naar een hoger plan willen brengen. DC4G zorgt voor synergie en een excellente werkomgeving centraal in Nederland.

 

Ben Jij... 

  • die zelfstandige en ervaren professional die ondernemers helpt om hun ambities waar te maken en topkwaliteit te leveren?

  • die ondernemer die graag wil werken uit een team van collega-professionals en er - zeker in tijden van crises - van overtuigd is dat je samen verder komt?

  • die  graag vanuit een representatief gebouw werkt, voorzien van alle faciliteiten en dat voor auto en OV centraal in Nederland ligt?

 

Maak dan kennis met het team van DutchCenter4Growth!

 

DC4G is er speciaal voor zelfstandige professionals en kleine adviesbedrijven die ondernemers naar een hoger plan willen brengen. Het centrum biedt een unieke combinatie van een speciaal op groei gericht totaalpakket aan faciliteiten én een (inter)nationaal netwerk van 5000 groeibedrijven. En dat alles in een volledig vernieuwd en duurzaam gebouw!

 

DC4G faciliteert. We organiseren regelmatige off- en online meetings waar je je collega-experts ontmoet. Hierdoor deel je ervaringen en kennis met je partners, waarmee je eveneens werkt aan je eigen professie. Daarnaast ondersteunen we je commerciële activiteiten en kun je je klanten in een professionele omgeving ontvangen.

 

DC4G biedt kwaliteit. Denk daarbij naast een all-in werkplek met te boeken spreekkamers ook aan een representatieve receptie voor de ontvangst van klanten, een brainstorm/scrumwand en een inspirerende groeibibliotheek. Dat en nog meer voor  € 279 per maand.