Presentatie en vergaderen met lunch of diner

Napkins

 

Voor een inspirerende vergaderruimte in het midden van Nederland moet je bij Napkins in Woerden zijn. Napkins  is er voor de zakenman en -vrouw die inspiratie zoekt. Wij zorgen ervoor dat jij alles hebt om goed en effectief te kunnen presenteren en/of vergaderen. En hier gebeurt dan ook wat de eeuwen heen al talloze malen met businesses is gebeurd: they started on a napkin!

Napkins is er voor meer dan vergaderingen alleen. Je kunt hier ook afspreken met een klant of een collega voor een bespreking onder het genot van een heerlijke lunch. Ook flexwerken in de lunchroom behoort tot de mogelijkheden, want wij zijn er voor jou! Waar kom jij voor naar Napkins?

 

De Munt

 

Kom je uit de regio Den Haag/Leiden dan is Bodegraven een prima plek om af te spreken. In het voormalige Rabobankgebouw is Restaurant De Munt gevestigd, waar huurders van E4U maar wat graag met collega’s en zakenrelaties lunchen of de week afsluiten.

 

Er zijn hier diverse bespreekkamer en één grote vergader-/presentatieruimte. Uiteraard wordt uw bijeenkomst volledig verzorgd door het personeel van De Munt.