top of page

Kennismaken met E4U

De geschiedenis van E4U

Het verhaal van E4U begon in 2014 toen Jos, samen met zijn toenmalige compagnon, het beheer van het kantoorpand van E4U op zich nam. Vastberaden begonnen ze met een volledige transformatie, waarbij het pand tot de fundamenten werd gestript en opnieuw vorm kreeg. Dit werd het begin van het concept van E4U.

Na enkele jaren moest Jos door persoonlijke omstandigheden helaas afstand nemen van het beheer. Maar toch bleef zijn verbondenheid met het pand en E4U bestaan. Twee jaar geleden kwam het pand, via de nieuwe eigenaar, weer bij hem terecht. In samenwerking met Rick hebben ze toen samen het beheer van het pand overgenomen. Daarnaast hebben ze vorig jaar het gehele concept van E4U overgekocht, waarbij ze de volledige exploitatie weer in handen kregen.

P8020141.JPG
Community
Jos van Dam.png
Rick de Langen2.png
Ivar Knotters.png

Het team

Het team van E4U bestaat uit Jos van Dam, Rick de Langen en Ivar Knotters. Met een grote passie voor ondernemerschap creëren zij dagelijks een inspirerende werkomgeving voor zowel jonge als ervaren ondernemers.

Jos van Dam is een ondernemer in hart en nieren. Met zijn jarenlange ervaring als bouwontwikkelaar weet hij veel van de bouwsector af. Daarnaast beheert en ontwikkelt hij, samen met compagnon Rick de Langen, tientallen gebouwen voor diverse klanten. 

Rick de Langen, een deskundige in bouwtechniek, vormt samen met Jos van Dam een dynamisch duo in de vastgoedwereld. Met zijn sterke bouwtechnische achtergrond speelt Rick een cruciale rol in het beheer en de ontwikkeling van diverse gebouwen. 

Ivar Knotters is begin dit jaar ook bij het team van E4U aangesloten. Ivar was één van de eerste huurders bij E4U. In de afgelopen jaren heeft hij, na de verkoop van zijn bedrijf, verschillende rollen vervuld waaronder de rol als CFO. Recent is Ivar weer teruggekeerd naar de Trasmolenlaan. Met een veelzijdige financiële achtergrond is Ivar verantwoordelijk voor de investeringskant van E4U. 

Jos, Ivar en Rick zijn niet alleen partners bij E4U maar delen een gemeenschappelijke visie op waardevermeerdering. Daarbij kijken ze altijd naar mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen. Of dit nu gaat om het verduurzamen van een pand of het introduceren van innovatieve projecten.

"De plek waar mijn business start"

Vanaf de opening van het E4U pand zijn wij huurders, deze werkomgeving is inspirerend, enerverend en ronduit gezellig. Het hele concept van een verzamelgebouw is zeer divers waardoor er veel contact is met de andere bedrijven en disciplines. Wat wij heel prettig vinden is dat je op een professionele manier je klanten kunt ontvangen, een lunch kunt laten verzorgen en gebruik kunt maken van de diverse vergaderruimtes.

Lunchroom Napkins is zo’n beetje de spil waar iedereen samenkomt, van een kop koffie, lunch, tot een donderdagmiddag borrel, dit geheel maakt een mooie combinatie tussen werk en ontspanning. Het geeft een beetje een “grote familie’ gevoel en dat maakt dat we iedere dag weer met plezier aan het werk gaan.

Vera de Groot-Dekens van Chabo Bags

bottom of page