top of page
P8050045.JPG

Ontdek de mogelijkheden voor dit unieke investeringsproject!

Op dit moment doet de mogelijkheid zich voor om te investeren in het pand van E4U. Wij delen daarom graag onze recente ontwikkelingen en nodigen u uit om deel te nemen aan dit unieke investeringsproject. Verken de verschillende investeringsmogelijkheden en groei samen met ons mee!

Download hieronder het investeringsmemorandum van E4U en krijg gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden.

P8020141.JPG
P8050045.JPG

Overzicht investeringsmogelijkheid vastgoed E4U Woerden

leensom: €3.500.000
Rente: 6% netto rendement
Minimale deelname: €10.000,-
Looptijd: 5 jaar
Zekerheid: eerste hypotheek vastgoed en verpanding van de inventaris
E4U_bystudioils54 small.jpg

In het kort

E4U is de ideale plek voor zowel startende als ervaren ondernemers. Naast het verhuren van sfeervolle kantoren, creëert E4U een inspirerende community. Daarnaast is het pand voorzien van diverse faciliteiten, waaronder een ruime parkeerplaats, laadpalen, een lunchroom en diverse vergaderruimtes. 

 

Na jaren huren, kan E4U het pand van E4U aan de Trasmolenlaan 5 nu aankopen en het concept van E4U verder uitbreiden.

 

Wilt u meer weten? Download dan hieronder het investeringsmemorandum voor meer informatie over E4U en krijg inzicht in de vele investeringsmogelijkheden van dit unieke project.

het pand

Het kantoorpand van E4U heeft een indrukwekkend oppervlakte van 2.600 m², verdeeld over 48 ruimtes. Deze lichte ruimtes worden door 40 verschillende ambitieuze ondernemers uit diverse branches verhuurd.

 

Het pand van E4U kenmerkt zich door een open en moderne uitstraling, met een centraal gedeelte dat volledig van glas is voorzien. Binnen het gebouw op de Trasmolenlaan zijn er niet alleen werkplekken beschikbaar, maar ook topvoorzieningen zoals koffiecorners, spreekkamers, diverse zitjes, opslagruimtes, belruimtes en stiltewerkplekken.

 

De entree en beleving van E4U worden ondersteund door restaurant Napkins. Dit restaurant is niet alleen de perfecte plek om te lunchen of gasten te ontvangen, maar ook een van de redenen waarom huurders veelal voor E4U kiezen.

 

Meer weten over het pand? Download dan hieronder het investeringsmemorandum voor meer informatie over het concept van E4U en het kantoorpand.

Het team

Het team van E4U bestaat uit Jos van Dam, Rick de Langen en Ivar Knotters. Met een grote passie voor ondernemerschap creëren zij dagelijks een inspirerende werkomgeving voor zowel jonge als ervaren ondernemers.

 

Jos, Ivar en Rick zijn niet alleen partners bij E4U maar delen een gemeenschappelijke visie op waardevermeerdering. Daarbij kijken ze altijd naar mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen. Of dit nu gaat om het verduurzamen van een pand of het introduceren van innovatieve projecten.

Meer lezen over het team? Download hieronder het investeringsmemorandum en ontdek meer.

Rick de Langen2.png
Jos van Dam.png
Ivar Knotters.png

Vastgoed obligatiefonds

In ons investeringsmemorandum vertellen we u graag meer over de financiering, afbetaling, rendement, praktische zaken en meer. Ook leggen we o.a. uit wanneer de inschrijvingsperiode is en hoe de inschrijving werkt.

6% netto rendement

Minimale deelname: €10.000,-
Looptijd: 5 jaar
bottom of page