Afsluitbare kantoorruimte

Behoefte aan een werkomgeving met een eigen identiteit. Dan zijn onze afsluitbare kantoren echt wat voor jou! Een eigen kantoor, aan elkaar geschakelde werkruimtes of een (deel van) verdieping. Het is allemaal mogelijk.

Plug & play werkplekken

Je werkt graag in een flexibele setting of ontmoet graag andere leden van Everywhere For You. Dan zijn onze plug & play werkplekken ideaal. Je krijgt dan een werkplek op een open vloer en toegang tot al onze faciliteiten.

Huisvesting die meebeweegt

Jij en je collega’s zijn vaak onderweg. Je wilt actief zijn op meerdere locaties. Of er zijn op de hoofdvestiging onvoldoende werkplekken. Wij begrijpen dat en bieden oplossingen die meebewegen met jouw situatie!

Onze locaties  zijn open en toegankelijk, smaakvol en passend bij de omgeving of plaats. 

Bereikbaar

Al onze locaties zijn uitstekend bereikbaar met auto en/ of openbaar vervoer. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

24/7 toegang

Onze gebouwen zijn 24/7 toegankelijk via een geautomatiseerd controlesysteem. Zo weten wij altijd wie er aanwezig is.

Duurzame uitrusting

Per locatie organiseren wij passende duurzame voorzieningen. Van elektrische laadpalen tot aan zonnecollectoren op het dak.

Snel internet

Je hebt toegang tot het draadloos internetwerk. De verbinding is snel en voor iedere ondernemer apart te beveiligen.

Proeflokaal

In het sfeervolle proeflokaal drink je gezellig een kopje koffie of eet je ontspannen met klanten of andere leden een broodje.

Receptie

Bij onze receptie worden jij en je klanten hartelijk ontvangen. Ze zijn een vraagbaak en bereiden ook nog eens overheerlijke koffie.

Communitymanagement

De communitymanager regelt de dagelijkse gang van zaken en geeft Everywhere For You leden nieuwe energie door ze te verbinden.

Catering

Een uitgebreide lunch, een borrel of evenement na werktijd in de lounge. In overleg met onze cateraar is het allemaal mogelijk.

Servicekosten

Reguliere servicekosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.  En om verrassingen te voorkomen is er geen verrekening achteraf.

Schoonmaak

Alle gemeenschappelijke ruimtes worden schoon gehouden. Je eigen ruimte ook schoongemaakt? Wij regelen het voor je.

Vergaderen

Voor overleg kun je terecht in onze vergaderruimtes. Wil je informeel overleggen? Dat kan in de lounge of een van de zitjes op elke verdieping.

Evenementen

We organiseren evenementen voor onze leden. Hiermee versterken we de onderlinge band en creëren we nieuwe energie.

[parallax-scroll id=”1572″]

kantoren - werkplekken - communityLid worden?

Everywhere For You is een community waar je lid van wordt. Als lid krijg je de werkruimte die je nodig hebt, aangevuld met de faciliteiten waar je behoefte aan hebt. En niets meer.

Als lid betaal je daarom alleen voor de ruimte en diensten die je gebruikt. Dat doen we via een simpel abonnementensysteem met modules die je kunt uitbreiden als het nodig is. Een systeem op maat, dat we telkens afstemmen op de locatie.

Geen behoefte aan een vaste werkomgeving? Word dan vriend van de Everywhere For You community. Als vriend maak je tegen betaling gebruik van de faciliteiten op onze locaties en ben je van harte welkom op onze evenementen. Vriend worden? Neem dan contact met ons op.

Bij Everywhere For You werken we momenteel hard aan de ontwikkeling van een virtuele ontmoetingsplek. Een online platform voor al onze leden om overal contact met elkaar te houden en informatie te delen. We houden je op de hoogte over de uitrol van deze waardevolle social communitytool.