Nieuwe kantoorruimte in Amersfoort!

Bij Everywhere4U hebben we ruimtes voor ieder type ondernemer of professional en bij elke fase waarin jouw bedrijf of carrière zich bevindt.

Ruimte voor groeiende ondernemers

Veel huurders zijn bij ons als starter of met 1 of 2 personeelsleden begonnen. Nu huren ze meerdere kamers of zelfs een hele vleugel…

 

sTARTEN OP EEN MOOIE PLEK

Goede argumenten vóór een kantoor? Goede scheiding werk en privé, je klanten op een professionele manier ontvangen, rust en concentratie vergroten, nieuwe connecties aangaan met medehuurders, you name it!

 

nIEUW PAND IN aMERSFOORT

 

Voor ons nieuwe pand in Amersfoort, Hardwareweg, zoeken we nieuwe huurders. Werk je al jaren thuis maar is het nu tijd van een kantoor. Of ga je een bedrijf starten en heb je ruimte nodig? Maak bij E4U je nieuwe start!

Het is prettig werken bij E4U!

De ruim 200 ondernemers en medewerkers die actief zijn op een E4U locatie, zien duidelijk de voordelen van deze manier van werken. Deze voordelen kunnen wij jou ook bieden! Zien wij je snel in Amersfoort? 

We bieden een eigentijdse werkplek aan (beginnend) ondernemers en hun medewerkers. Jij richt je op je business, wij op de zaken daaromheen. Zoals een prettig werkklimaat, 24/7 toegang en een snelle internetverbinding. Het ondernemersnetwerk krijg je er gratis bij.

Goed bereikbaar met auto en OV

Inclusief laadpalen

Panden met sfeer en beleving

Ruim gefaciliteerd

 beschikbaar op derde verdieping

Vierde verdieping huren

Het huren van een volledige verdieping is mogelijk. De bovenste verdieping van het pand is compleet of in delen te huur. Een representatief pand met een prachtig uitzicht? De ideale kans voor jouw groeiende onderneming!​

  • Zelf regie op de indeling en vormgeving van de vierde verdieping

  • Maak gebruik van het netwerk van E4U m.b.t. kantooraankleding en beperk zo je kosten. 

 

Neem voor meer informatie en een kennismakingsgesprek contact op met onze adviseur bedrijfsruimte Cees Plomp. Bel 06-42857113 of mail naar cees@everywhere4u.nl

Op dit moment is beschikbaar

  • 6 ruimtes van 20-35m2 
    (2 tot 3 werkplekken per kantoor)

  • Combinaties of meerdere ruimtes huren is mogelijk

De ruimtes zijn met glazen wanden verbonden aan een centrale hal. Door het glas en de open look is het een licht en fris gebouw. In het gebouw is aanwezig: 

  • Vergaderruimte, te reserveren via onze app;

  • Gezamenlijke pantry;

  • Centraal georganiseerde schoonmaak.

Everywhere FOR You!

“Wij hebben veel zorg besteed aan het goed faciliteren van jou als ondernemer. Jouw behoeften staan voorop.”

Alexandra, community manager